Φάνη Μουρατίδη τι θα έκανες αν ο γιος σου σού έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος; Η απάντησή του είναι μάθημα για όλους τους γονείς

Φάνη Μουρατίδη τι θα έκανες αν ο γιος σου σού έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος; Η απάντησή του είναι μάθημα για όλους τους γονείς

Ο ηθοποιός Φάνης Μουρατίδης που είναι μπαμπάς 2 αγοριών από τον γάμο του με την επίσης ηθοποιό Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro όπου υποδύεται τον πατέρα ενός ομοφυλόφιλου αγοριού που όταν μαθαίνει για τη σεξουαλική ταυτότητα του παιδιού του αντιδρά με πολύ άσχημο τρόπο.

Φάνη Μουρατίδη τι θα έκανες αν ο γιος σου σού έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος;

Με αφορμή τον ρόλο του στη σειρά, ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” αποκαλύπτοντας ποια θα ήταν η δική του αντίδραση αν κάποιο από τα παιδιά του, τού έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

 “Αν το παιδί μου, μού έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος δε θα λέρωνα την προσωπικότητά του!”

Η απάντησή του είναι ένα μάθημα αποδοχής της διαφορετικότητας και μια συμπεριφορά που αξίζει να υιοθετηθεί από κάθε γονιό που θα βρεθεί σε αντίστοιχη θέση όταν του αποκαλύψει το παιδί τον σεξουαλικό προσανατολισμό του.

«Προσωπική μου τοποθέτηση σαν γονιός είναι ότι θα κάνω αυτό που θέλει το παιδί μου σε όλα τα επίπεδα.

Αυτό που θέλει το παιδί μου στην επιλογή της σεξουαλικής του ταυτότητας, τον επαγγελματικό του προσανατολισμό, αυτό που θέλει για τη δική του διαδρομή γιατί η ζωή του είναι δική του και το ανήκει.

Εγώ αυτό που θέλω να κάνω είναι να εμποδίσω οτιδήποτε δε θα προάγει την προσωπικότητά του και δε θα βάλω το δικό μου δάχτυλο για να “λερώσω” την προσωπικότητά του» είπε ο Φάνης Μουρατίδης.

Διαβάστε επίσης:

Το ξέσπασμα του ψυχιάτρου Σούρα – “Μπροστά σε παιδιά που έχουν βιαστεί δεν υπάρχει τιμή” – «Θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα όταν…»

Πώς ένας γονιός μπορεί να βοηθήσει στο διάβασμα το δυσλεκτικό παιδί;

«Ροβινσώνας Κρούσος»: Μια συναρπαστική μουσικοθεατρική παράσταση μάς περιμένει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ροή Ειδήσεων