Γ. Παπαγεωργίου: «Αρχίζω να παθαίνω αυτό που μου φαινόταν υπερβολικό, μου λείπει η κόρη μου όταν λείπω»

Παπαγεωργίου

Γ. Παπαγεωργίου: «Αρχίζω να παθαίνω αυτό που μου φαινόταν υπερβολικό, μου λείπει η κόρη μου όταν λείπω»

«Μπήκα μέσα στον τοκετό, ήθελε η Δανάη να είμαι παρών».

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στον Θανάση Πάτρα και την εκπομπή Mega Καλημέρα.

Ο καλλιτέχνης που αυτή τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά «Έρωτας Φυγάς» και τη θεατρική παράσταση Βασιλιάς Ληρ, μίλησε μεταξύ άλλον για τη στιγμή του τοκετού της συζύγου του, Δανάης Μιχαλάκη και την πατρότητα.

Για τον τοκετό δήλωσε:

«Μπήκα μέσα στον τοκετό, ήθελε η Δανάη να είμαι παρών για ψυχολογικούς λόγους. Αυτό που είδα να συμβαίνει κατά τη διάρκεια του τοκετού και της γέννας, με έκανε να πω ότι εγώ υποκλίνομαι στη γυναικεία φύση και μάλιστα συμβουλεύω όσους το αντέχουν και το θέλουν, να το κάνουν, να είναι παρόντες μέσα στον τοκετό. Είναι κάτι που ένα ζευγάρι το μοιράζεται και είναι εμπειρία ζωής».

Για την πατρότητα σχολίασε: 

«Νιώθω πάρα πολύ καλά με τον ρόλο του πατέρα. Θέλω να είμαι πολύ υποστηρικτικός με τη γυναίκα μου. Να σου πω την αλήθεια, αρχίζω να παθαίνω αυτό που μου φαινόταν υπερβολικό, αρχίζει να μου λείπει η κόρη μου όταν λείπω από το σπίτι. Τώρα καταλαβαίνω τον πατέρα μου σε πολλά και νομίζω θα τον καταλάβω περισσότερο τα επόμενα χρόνια».

«Στην εφηβεία, νομίζω θα μελετήσω πολλές φορές την υπομονή που έκανε ο πατέρας μου μαζί μου… Αν η κόρη μου θέλει να γίνει ηθοποιός, τώρα που είναι δυο μηνών, θα σου πω να κάνει ό,τι θέλει. Δε θα ήθελα με τίποτα να κάνω πράγματα στην κόρη μου που δε θα ήθελα να μου κάνουν. Δε θα ήθελα να τις ανοίξω πόρτες διάπλατα, ούτε να της απαγορεύσω το οτιδήποτε… Στα οικογενειακά τραπέζια συζητάμε κυρίως για τον χώρο, τις δουλειάς μας και όλα αυτά. Σε αυτή τη δουλειά, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δε μπορείς να έχεις συνταγή» είπε σε άλλο σημείο ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

 

Ροή Ειδήσεων