Ο. Παπασπηλιόπουλος: «Αν κάποιος μπορεί να σε κάνει να συναντηθείς με την αγάπη, αυτά είναι τα παιδιά»

Παπασπηλιόπουλος

Ο. Παπασπηλιόπουλος: «Αν κάποιος μπορεί να σε κάνει να συναντηθείς με την αγάπη, αυτά είναι τα παιδιά»

Ο ηθοποιός σε μια από τις σπάνιες δηλώσεις για τα παιδιά του.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλου. Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, έκανε μια σπάνια αναφορά στα παιδιά του, που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του.

Η σπάνια αναφορά στα παιδιά του

«Τα παιδιά είναι η μόνη περιοχή στην οποία αλήθεια πιστεύω. Μπορείς να νιώσεις να επεμβαίνει πάνω σου μια τέτοια δύναμη, ικανή να σε βγάλει από το κέντρο. Κυρίως δε όταν είσαι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει επιλέξει να είναι το κέντρο… Ένα παιδί δε σου επιτρέπει να είσαι το κέντρο και αυτό έχει κάτι λυτρωτικό. Πολύ δύσκολο, Πολύ άβολο, πολύ κοπιαστικό αλλά έχει και κάτι λυτρωτικό…

Στα 26 έγινα μπαμπάς. Είχα φύγει από τα 17 από το σπίτι μου και από τα 18 ήμουν και οικονομικά ανεξάρτητος. Στον γιο μου θαυμάζω την ακεραιότητα του. Στα παιδιά μου θαυμάζω πάρα πολλά, δεν είναι εύκολο να διαλέξεις ένα… Αν κάποιος μπορεί να σε κάνει να συναντηθείς με την αγάπη, σίγουρα αυτά είναι τα παιδιά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος για τα παιδιά του.

 

 

Ροή Ειδήσεων