«Η απιστία της γυναίκας μου ήταν για εμένα ένα γερό μάθημα και για το γάμο μας… σωτήρια»: Μια εξομολόγηση που θα συζητηθεί

«Η απιστία της γυναίκας μου ήταν για εμένα ένα γερό μάθημα και για το γάμο μας… σωτήρια»: Μια εξομολόγηση που θα συζητηθεί

Η απιστία στα ζευγάρια είναι ένα θέμα που σηκώνει μεγάλη συζήτηση αφενός μεν για τους λόγους που οδηγούν τον έναν από τους δύο να προχωρήσει σε αυτήν αφετέρου δε για το πόσο εύκολο είναι για τον άλλον να συγχωρήσει ή να διαχειριστεί την προδοσία.

Σε αυτή την ιστορία, ένας σύζυγος εξομολογείται πως ανακάλυψε ο ίδιος την απιστία της συζύγου του και εκείνη αφού την παραδέχτηκε, του είπε ότι το έκανε για να του δώσει ένα μάθημα!

«Έβλεπα στη σύζυγό μου μια αλλαγή στη συμπεριφορά της. Με τον καιρό όλο απομακρυνόταν από εμένα, ενώ άρχισε να βγαίνει περισσότερο με τις φίλες της. Η αλλαγή αυτή με έκανε να ζηλεύω, να είμαι σε αναμμένα κάρβουνα και να αρχίζω να ψάχνομαι.

Ήμουν σίγουρος πως δεν ήταν τυχαία αυτή η αλλαγή. Κάτι άλλο έπαιζε και αυτό το άλλο δεν μου άρεσε καθόλου. Έτσι, άρχισα να την παρακολουθώ για να βρω τις αποδείξεις, αφού μέσα μου κάτι μου έλεγε ότι είχα όλες τις ενδείξεις.

Έψαχνα το κινητό της, τα mails της, τα πάντα. Άρχισα να παρακολουθώ και την ίδια, αλλά δεν έβρισκα τις αποδείξεις. Μέχρι που μια μέρα, βρήκα στο κινητό της κάτι περίεργα μηνύματα, με άγνωστο αριθμό, όπου έλεγε: πέρασα καλά χθες.

Με έζωσαν τα φίδια. Αλλά δεν της είπα τίποτα. Έδωσα μεγάλη μάχη να μη δείξω το θυμό μου και να μην ξεσπάσω, γιατί έπρεπε να έχω κάτι πιο απτό στα χέρια μου.

Αλλά, επειδή ο θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και το νοικοκύρη, βρήκα μήνυμά της στον ίδιο αριθμό να λέει: πως ήταν ωραία το χθεσινό βράδυ, αλλά δε θυμάται πολλά γιατί ήταν μεθυσμένη. Και μετά σε άλλο μήνυμά της προς την κολλητή της αυτή τη φορά, έγραφε πως πλάγιασε με τον άλλον άνδρα και νιώθει χάλια που με απάτησε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Ιnfowoman.gr 

 

Διαβάστε επίσης:

Με voucher ΕΣΠΑ στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της ΔΥΠΑ – 416 επιπλέον θέσεις για βρέφη και νήπια

Η Starland επιστρέφει: Οι λιλιπούτειοι θεατές τα Σαββατοκύριακα διασκεδάζουν με το ξεχωριστό τηλεοπτικό πρόγραμμα

Dexcom ONE: Η καινοτόμος συσκευή για παιδιά με διαβήτη τύπου 1 πλέον θα αποζημιώνεται

Ροή Ειδήσεων