Το Infokids.gr στο πλευρό των γονιών: Τα δωρεάν σεμινάρια συνεχίζονται δυναμικά για 7η χρονιά

Τα δωρεάν σεμινάρια του Infokids.gr συνεχίζουν δυναμικά για 7η χρονιά

Το Infokids.gr στο πλευρό των γονιών: Τα δωρεάν σεμινάρια συνεχίζονται δυναμικά για 7η χρονιά

Πόσο πιο εύκολη θα ήταν η ζωή μας, αν η απόκτηση παιδιών συνοδευόταν και από έναν αναλυτικό, λεπτομερή οδηγό για το πώς να τα μεγαλώσουμε σωστά. Μπορούμε, όμως, να είμαστε καλύτεροι γονείς, αν έχουμε την όρεξη και διαθέσουμε τον χρόνο για να μάθουμε. Αν αναζητήσουμε απαντήσεις σε όσα μας προβληματίζουν, στρεφόμενοι σε επιστήμονες και ειδικούς από τον χώρο του παιδιού, και αν προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε τις συμβουλές τους στην καθημερινότητά μας.

Αρωγός στο έργο του σωστά ενημερωμένου γονιού είναι εδώ και περισσότερο από μία δεκαετία το Infokids.gr, το οποίο έχει αφοσιωθεί στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, τόσο μέσω της καθημερινής αρθρογραφίας, όσο και της Σχολής Γονέων που πραγματοποιεί δωρεάν ενημερωτικά σημενάρια για γονείς, παιδιά και επαγγελματίες από τον χώρο του παιδιού.

Τα δωρεάν σεμινάρια του infokids.gr διανύουν φέτος την 7η χρονιά τους, με στόχο πάντα να προσφέρουν στους γονείς έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση πάνω σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ανατροφή, την ασφάλεια και την υγεία των παιδιών τους. Κορυφαίοι ειδικοί αναλύουν σημαντικά θέματα που απασχολούν κάθε οικογένεια και μεταδίδουν στους παραβρισκόμενους τις πολύτιμες γνώσεις τους.

Τα δωρεάν σεμινάρια του Infokids.gr λαμβάνουν χώρα σχεδόν μηνιαίως, σε κεντρικά σημεία της Αττικής που προσφέρουν τους φιλόξενους χώρους τους. Έχουν διάρκεια ένα 2ωρο και μέρος αυτών μεταδίδεται ζωντανά μέσω των social media του site. Για τη συμμετοχή σε αυτά απαιτείται μόνο η συμπλήρωση ειδικής φόρμας.

Δείτε παρακάτω αποσπάσματα κάποιων από τα πιο επιτυχημένα σεμινάρια που το Infokids.gr διοργάνωσε τα τελευταία χρόνια:

Σεμινάριο Infokids «Πώς θα ανακαλύψω τα ταλέντα και τα χαρίσματα του παιδιού μου» (27/5)

Σεμινάριο Infokids «Πώς θα βοηθήσω το παιδί μου με το διάβασμα; Πώς θα πετύχει στις εξετάσεις» στο Φουαγιέ Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά (29/4)

Σεμινάριο Infokids.gr στην Πάτρα: “Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση – Πώς θα προστατέψετε τα παιδιά σας” (18/3)

Σεμινάριο Infokids.gr: “Ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, ΔΕΠΥ, αυτισμός: Όσα πρέπει να ξέρουν οι γονείς” (11/2)

Σεμινάριο Infokids.gr: “Social media και dark web: Πόσο κινδυνεύει το παιδί μου και πώς θα το προστατεύσω” στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (14/1)

Σεμινάριο Infokids.gr: “Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση – Πώς θα προστατέψετε τα παιδιά σας” (10/12/22)

Πώς θα γλυτώσουμε από τα τροχαία“: Όσα μάθαμε στο σεμινάριο του Infokids.gr με τον Ιαβέρη (15/10/22)

Σεμινάριο Infokids.gr-Infowoman.gr: “Βιασμός: Ούτε θύματα, ούτε θύτες” (19/2/22)

Σεμινάριο Infokids.gr: “Άριστα στο σχολείο με σωστή διατροφή” (25/9/21)